• pro_banner

Misi, Visi & Nilai

sesanti

Dadi merek pilihan pertama ing industri listrik, Ngirim Daya kanggo Urip sing Luwih Apik

Karep

Ayo jagad seneng kinerja dhuwur kanthi produk listrik profesional sing murah

Nilai

Berorientasi pangguna, kerja tim, integritas, inovasi, semangat, dedikasi.

udakara 6