Solusi

CNC bakal terus ngoptimalake lan nganyarke struktur industri kanthi inovasi aktif babagan kerjasama lan pangembangan supaya bisa menehi solusi sakabèhé sing luwih sampurna.

Pameran Warta

CNC bakal terus ngoptimalake lan nganyarke struktur industri kanthi inovasi aktif babagan kerjasama lan pangembangan supaya bisa menehi solusi sakabèhé sing luwih sampurna.

  • YC9VA 3 phase Under / Over voltase protector karo fungsi kontrol saiki
    2022-08-15
    YC9VA 3 phase Under / Over voltase protector karo fungsi kontrol saiki dirancang kanggo nglindhungi peralatan listrik lan Perkakas saka irungnya voltase ora biso ditompo.Piranti kasebut bakal terus-terusan nganalisa voltase ing sirkuit, lan yen voltase ngluwihi wates sing disetel ...
  • CNC Electric wis nggawe jaringan distribusi ing pirang-pirang kutha
    2022-08-13
    CNC Electric wis nggawe jaringan distribusi ing pirang-pirang kutha, kanthi desain toko terpadu.Produk berkualitas tinggi, lan seri produk sing sugih kanggo nyedhiyakake solusi siji-mandeg.Sugeng rawuh dadi Distributor CNC!
  • 2022-07-25
    Langit mendhung.Mugi ana udan bledheg utawa badai gludhug.Dhuwur 75F. Angin entheng lan bisa diganti.. Bengi iki mendhung kanthi udan sawise tengah wengi.Sedheng 61F.Angin Tenggara 5 nganti 10 mph.50% kemungkinan udan.Ngundang guru saka Kabupaten Mahaska lan sekitare menyang Pusat Pembelajaran Lingkungan...
  • Transformasi industri peralatan listrik tegangan rendah
    2022-04-01
    2.1 Transformasi Teknologi 2.1.1 Tambah R&D Ana longkangan ageng ing tingkat Manufaktur antarane Enterprises lokal Cina lan Enterprises manca.Sajrone periode "Rencana Lima Taun Telulas", produk listrik voltase sithik ing negara saya bakal nguber q ...
  • Sepuluh tren pangembangan piranti listrik voltase rendah
    2022-04-01
    3.1 Integrasi Vertikal Panuku paling gedhe produk listrik voltase rendah yaiku pabrik peralatan lengkap voltase rendah.Pangguna penengah iki tuku komponen listrik voltase rendah, banjur ngumpulake dadi piranti lengkap voltase rendah kayata panel distribusi daya, ...