• pro_banner

Hubungi Kita

CNC Listrik Kab

alamat

Zona Industri Hutou Teknologi Tinggi CNC, Kutha Liushi, Yueqing, Kota Wenzhou, China

Telpon

86-577-61989999

jam

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore
Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita