• pro_banner

Sajarah

Sajarah

2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1993
1988
1978
1974

CNC melu ing konferensi industri manufaktur ndhuwur merek dianakaké dening JD.com

2021

CNC lan China Unicom bebarengan mbangun "bengkel cerdas" digital

2020

Inovasi CNC kanggo generasi kaping papat "seri Raksasa". Kepinteran, Kualitas apik lan Atraktif

2019

distributor eksklusif Uzbekistan lan Moldova CNC Electric

2018

Vietnam lan Ethiopia CNC Electric distributor eksklusif

2017

Ukraina lan Tanzania CNC Electric distributor eksklusif

2016

Distributor eksklusif Aljazair CNC Electric

2015

Uganda CNC Electric distributor eksklusif

2014

Distributor eksklusif CNC Electric pisanan ing Ekuador

2012

CNC ShanghaiJinshan Industrial Zone rampung minangka pabrik pabrik kanggo trafo lan switchgear.

2011

17. april CNC Group dianakaké sesi kapindho Congress Staff lan Buruh lan sesi kaping papat saka Congress of Labor Union.

2010

Nopember 02 CNC Group lan China Guangdong Nuclear Power Group mlebu argumentasi kerjasama strategis.Jul.30 CNC Group iki reelected "Top 500 China National Machinery Company" karo tandha dhuwur kanggo 94.5002, ditingkat 25th.05 mars CNC Group kapilih minangka unit kontribusi pinunjul saka 2008 ing "Ngiyataken Wenzhou karo Qulity lan Popularitas Brand Self-diduweni."20 Februari CNC Group dianugerahi "Top 10 Enterprises saka Piala Yandang."

2009

30. Desember CNC Group diidentifikasi kanthi skor dhuwur minangka "Merek Ekspor Terkenal Provinsi Zhejing" dening Zhejiang Foreign Trade lan Balai Kerjasama Komersial.Desember CNC Group kapilih minangka "Wenzhou Top 30 Brand sak 30 taun Reformasi lan Opening Up" kang diatur dening Wenzhou Industrial lan Biro Komersial lan Wenzhou Brand Association.Desember CNC Group dianugerahi minangka "Provinsi AAA Grade Enterprises karo Kredit ing Honoring Kontrak".Nvo.24 kanggo 26 CNC Group langsung liwati kualitas provinsi nliti ing titik.22. november CNC Group kasil liwati pengawasan lan ujian saka telung ing siji sistem manajemen.November 01 pemenang Bebungah Nobel Ekonomi 2004----Profesor Edward Prescott lan bojoné kasengsem ing model pembangunan ekonomi Wenzhou lan teka ing CNC Group, kang khas.Sep.0 9 Changcheng Explosion-bukti Company wis dipilih minangka National Coal Industry Machinery Electrical Products Dirancang Manufatory Enterprises saka 2008 kanggo 2009. Sep.0 3 CNC Group kapilih minangka wakil presiden CCCME ing kurang voltase unit cabang electrical.15 Mei Changcheng High-tech Co., Ltd. lan Universitas Zhejiang kasil ngembangake generasi anyar transduser YC100.11 mars CNC Group dijenengi "Unit Demonstrasi Pilot Perusahaan Informatisasi Wenzhou."26 Februari CNC Group kapilih pisanan "Dynamic lan Harmoni Enterprise saka Yueqing."Jan.05 CNC Group timer dikembangaké YC100 Konverter Frekuensi Universal, SBH15 Amorf Alloy Disegel Distribusi Transformer, KYN28C-12 Metal-lapis baja Draw-metu Switchgear lan produk liyane.Enem produk anyar iki lulus penilaian provinsi.

2008

20 September Changcheng Electrical Equipment Group Co., Ltd. ana ing dhaptar "500 Top China Big Competitive Enterprises ing 2006" diterbitake dening National Bureau of Statistics.06 Agustus CNC Group iku salah siji saka 10 Enterprises saka Yueqing ing 1. September 2007: CNC Group teka Top 400 antarane Top 500 saka China Enterprises ing 2007 diterbitake dening China Enterprise Confederation lan China Entrepreneur Association.top 500 Enterprises pribadi ing China, diterbitake dening Asosiasi Industri lan Perdagangan Nasional taun 2006.

2007

Ketua Dewan Mr.Ye Xiangyao ditaksir minangka "Direktur Umum Bintang Ekonomi Top 10 2006 Mr.Ye Xiangtao ditaksir minangka "Top 10 Pengusaha" Ketua Dewan Mr.Ye Xiangyao rawuh ing forum KTT APEC. Pusat teknologi provinsi disiyapake 20 Nov 2006 ACB, MCB, KWH METER, AC CONTACTOR ChangCheng ditaksir minangka produk Top Brand WenZhou dening Pemerintah Kota WenZhou. 28 Nov MCB, MCCB lan ACE ChangCheng ditaksir minangka Produk Nasional sing Dibebasake saka Inspeksi dening Administrasi Umum Pengawasan Kualitas , Inspeksi lan Karantina Republik Rakyat China 11 Desember 2006 MCCB lan ACE ChangCheng dianggep minangka Komite Promosi Strategi Merek Top provinsi ZheJiang.

2006

3 Maret diundang dening Kantor Umum Komite Nasional Konferensi Permusyawaratan Politik Rakyat China, Direktur Jenderal Mr.Ye Xiangtao rawuh ing Sidang Paripurna kaping 3 Konferensi Konsultatif Politik Rakyat China kaping 10 Republik Rakyat China lan ngrembug babagan urusan nasional karo kabeh komisaris.28 Maret diundang dening UNDP, Direktur Jenderal Mr.Ye Xiangtao ngunjungi Pakistan, Ghana, Nigeria lan Kamerun kanggo ngaktifake strategi global lan ngupaya pembangunan internasional 13 Mei, Direktur Jenderal Mr.Ye Xiangtao diundang kanggo rawuh ing "Musim Semi Diplomat---- Forum kerjasama ekonomi lan dagang China-foregin", luwih saka 120 negara diplomat lan 350 mantan diplomat lan pengusaha China rawuh ing forum iki.17 Mei 2005 Direktur Umum Mr.Ye Xiangtao diundang minangka delegasi China Top 500 Enterprise kanggo nekani Forum Fortune Global lan ngrembug "Cina lan Abad Asia Anyar" karo pimpinan rejeki global.11 Juni 2005 Ketua Dewan Ye Xiangtao rawuh ing Rapat Umum Internasional PBEC kaping 38.Luwih saka 500 pengusaha saka wilayah Pasifik lan sawetara pimpinan politik internasional rawuh rapat iki Oktober, ChangCheng iki appraised minangka AAA kelas perusahaan kredit dening ZheJiang Provinsi Administrasi Biro Industri lan Perdagangan.12 Oktober Direktur Jenderal Pak Ye Xiangtao diundang nonton peluncuran pesawat "SHENZHOU SIX".16 Desember Ketua Dewan Ye Xiangyao rawuh ing konferensi puncak APEC bebarengan karo Presiden Hu Jintao ing Busan, Korea.30 Nov ChangCheng Group njaluk persetujuan pangukuran provinsi lan konfirmasi titik sistem testing.4 Dec ing Pahargyan 2005 China Top 100 Growing Enterprise terus ing The Great Hall of People, ChangCheng menang Best Society Contribute Award Desember, ChangCheng iki appraised minangka First Class Network Supplier saka China petroleum lan Chemical Corporation, sadurunge wayahe, ChangCheng ana ditaksir minangka Pemasok Jaringan Kelas Pertama China Petroleum Corporation lan pemasok peralatan skala gedhe lan pangguna kelas dhuwur kayata Perusahaan Tenaga Nuklir Qinshan, Perusahaan Proyek Tiga Gorges China lan Pangkalan Peluncuran Jiuquan Teknik Aeroangkasa China.Merek dagang CNC ChangCheng Desember ditaksir minangka Merek Dagang sing kondhang ing China, iki sing nomer 4 ing lapangan listrik industri China lan nomer 10 ing Kota WenZhou.

2005

Ing Mei 2004 Changcheng Group ngedegake Zhongchi Consortium Investment Co., Ltd. karo pitung perusahaan lan Ye Xiangyao wis diangkat dadi ketua konsorsium kasebut.Konsorsium kasebut minangka sing pertama ing China sing mbuktekake semangat perintis wong Wenzhou maneh.

2004

2003

Ing taun 2002 sawetara produk saka Changcheng Electric Group tindak menyang China Petrochemical, China National Petroleum, Qinshan Nuclear Power, ing telung Gorges konservasi banyu, Jiuquan Satellite Launch Center, kang ndhuwur 500 Enterprises donya lan proyèk construction tombol nasional dening teknologi majeng lan banget. kualitas.

2002

Ing 2001 Changcheng Group ngluncurake sistem hak properti lan reformasi sistem manajemen ing taun 2001 lan miwiti multivariate run, kalebu pertambangan, energi, real estate, informasi, logistik, lan liya-liyane.Ing Mei 2001, Changcheng Group wis nyewa manajer profesional minangka presiden kanggo ngleksanakake sistem tanggung jawab presiden.Lan Changcheng Group uga wis ditetepake struktur perusahaan induk-anak perusahaan standar lan sangang anak perusahaan profesional, kanthi mobilized semangat anak perusahaan.Ing taun kang padha, Group nandur modhal 250 yuta RMB kanggo mbangun Changcheng High-Tech Park.Taman bakal pindho ukuran perusahaan lan nilai, lan entuk imbuhan saka struktur produk lan struktur industri saka Changcheng Group sawise completion.

2001

2000

Ing taun 1999 Changcheng Group kerja sama karo Grup Siemens Jerman kanggo ngembangake produk anyar kanthi voltase medium lan voltase dhuwur kanthi kualitas apik.Mengko DT8 fungsi piranti kompensasi daya reaktif dikembangake.Produk iki bisa dadi transmisi jarak jauh, ngontrol lan ngoper, saengga nduweni peran penting ing manajemen otomatisasi listrik negara.Ing wektu sing padha, produk listrik saka Changcheng Group mlebu jaringan penjualan Siemens.

1999

1998

Ing taun 1997 Changcheng dadi klompok non-regional nasional, lan banjur liwati demonstrasi sistem kualitas ISO9000. Ajining diri account Changcheng Group iki akeh cepet, produk luwih tren seriation.Grup Changcheng nambah pangsa pasar kanthi cepet lan nambah keuntungan bisnis.Ing taun kang padha, markas Group iki dipindhah menyang Changcheng omah gedhong kang minangka salah siji saka bangunan simbol ing Liushi, lan nyiyapake Group institusi riset kanggo dadi Bandulan saka personel training lan cadangan personel majeng kanggo abad 21st.Ing wektu sing padha, lembaga riset ngembangake produk anyar, nambah konten teknologi produk lan nganyari kanthi cepet.

1997

Ing taun 1996 ChangCheng ditaksir minangka "National Large Scale Enterprise Group" Agustus 1996, zona industri ChangCheng didegaké kanthi investasi RMB 30,000,000.

1996

Ing wulan Juni 1995 Ye Xiangyao ngedegake Grup Listrik Zhejiang Changcheng kanthi nggabungake perdagangan kekuatan lan ketenaran sing padha ing Liushi kanthi restrukturisasi makroskopik.Sawise restrukturisasi, Changcheng Group diduweni luwih saka 10 seri lan luwih saka 1.000 varieties lan nyiyapake luwih saka 300 anak perusahaan dodolan lan cabang sales Changcheng Group nemen ditambahi saluran dodolan lan keuntungan ukuran tansaya tambah.

1995

Ing taun 1993 Changcheng Group ngetokake seri insentif personel lan nyepetake latihan internal lan introduksi eksternal.Dheweke kerja sama karo perguruan tinggi lan lembaga riset sing kondhang kanggo ngenalake bakat lan teknologi dhuwur.

1993

Ing Mei 1988, dheweke mbentuk pabrik saham gabungan sing jenenge Pabrik Komponen Listrik Yueqing Changcheng.Liwat modal gabungan lan personel, perusahaan nggedhekake skala, modal lan teknologi sing kuwat.Jinis produk wungu saka 3 kanggo 10, dodolan produk wis Tambah pinunjul, lan Nilai saka output thukul saka 20.000 kanggo 2.000.000.Iki dikembangake saka bengkel kulawarga dadi perusahaan menengah ing Wenzhou.

1988

Ing taun 1978 Sawise Sidang Paripurna Katelu Komite Pusat kaping 11 ing taun 1978, kanthi wiwitan reformasi ekonomi ing deso, Ye Xiangyao wiwit ngrencanakake kanggo ketemu masa depan sing apik banget.Dheweke tanggung jawab kanggo pesen produk, penjualan, manajemen produksi, keuangan lan uga ngrampungake kabeh jinis masalah teknis dhewe.Nanging dheweke nyambut gawe kanthi tekun lan ora kesel.Pabrike wiwit nggawe produk saklar sawise 1980. Kanthi teknologi sing disinaoni saka para pekerja sing berpengalaman lan perusahaan nasionalisasi, dheweke ngembangake saklar udara sing unggul ing wektu kasebut.

1978

Ing taun 1974 Ye Xiangyao sing dadi pangadeg Changcheng Group nglumpukake sawetara atus dolar pendanaan awal lan tuku sawetara alat sing gampang.Dheweke lan sawetara karyawan kerja ing omah.Kanthi cara iki, dheweke ngedegake salah sawijining "pabrik logam bawah tanah" pisanan ing Liushi lan dadi direktur paling enom ing wektu kasebut.

1974