• pro_banner

Pusat Data

solusi5

Proyek pusat data iki 100 megawatt kanggo pabrik pertambangan bit ing wilayah Irkutsk, Federasi Rusia.CNC Electric dikirim Transformer 3200KVA 10 / 0.4KV.