• pro_banner

Garansi

Kawicaksanan babar pisan

CNC Vision
Dadi merek pilihan pisanan ing industri listrik

Periode babar pisan: kanggo peralatan transmisi lan distribusi, 18 sasi saka tanggal pangiriman utawa 12 sasi saka tanggal ditampa instalasi lan tes (sesuai karo tanggal kadaluwarsa sadurunge);kanggo piranti voltase kurang liyane, 24 sasi saka tanggal pabrik.Periode babar pisan bisa diganti lan adhedhasar kontrak sing ditandatangani karo pelanggan.

Sajrone periode garansi, pangguna bakal seneng layanan garansi liwat departemen layanan pelanggan, pusat layanan pelanggan resmi utawa dealer lokal.Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi CNC utawa hubungi distributor lokal.
contact information: Service@cncele.com

Sesuai karo persetujuan kontrak, CNC tanggung jawab kanggo produk risak ing wektu babar pisan.CNC bakal nyedhiyani layanan compensable sawise periode babar pisan.CNC ora tanggung jawab kanggo biaya apa wae amarga masalah liyane kajaba masalah kualitas, tanpa watesan kanggo instalasi sing ora bener, misusage, penyalahgunaan, teledor utawa refitting, cara kontrol beda saka instruksi technical informed dening CNC.

CNC nanggung kerugian amarga kesalahan produk utawa karusakan utawa liya-liyane mung nganti regane produk kasebut, ora kalebu kerugian ora langsung.

Ing kasus force majeure utawa faktor sing ora bisa dikendhaleni liyane, kalebu nanging ora winates ing perang, kerusuhan, serangan, wabah utawa epidemi liyane, sing nyebabake ora implementasine layanan kasebut, CNC nduweni hak kanggo nyedhiyakake layanan sawise alangan dibusak, lan ora tanggung jawab.