• pro_banner

Gambaran Umum / Profil Perusahaan

bab1

CNC Listrik Kab

Didegaké ing taun 1988 khusus ing industri listrik lan Distribusi Listrik voltase rendah lan Distribusi.Kita nyedhiyakake pelanggan kanthi pertumbuhan sing nguntungake kanthi nawakake solusi listrik sing komprehensif.
Nilai kunci CNC Electric yaiku inovasi lan kualitas kanggo njamin klien kanthi produk sing aman lan dipercaya.Kita nyiyapake baris perakitan canggih, pusat tes, Pusat R&D lan pusat kontrol kualitas.Kita wis entuk sertifikat ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 lan CCC, CE, CB, SEMKO dll.

Minangka produsen produk listrik utama ing China, bisnis kita kalebu luwih saka 100 negara lan wilayah.

Apa We Do

bab5
bab4
bab3
bab2

CNC Electric iku salah siji saka Produsèn anjog, specialized ing Manufaktur Perkakas electrical industri, punika perusahaan gedhe-ukuran nasional Integrasi karo R&D, Manufaktur, perdagangan lan layanan, etc. CNC Electric didegaké ing 1988, kang dadi perusahaan non-regional nasional. grup ing 1997. Iku utamané tawaran ing dhuwur-kurang peralatan electrical voltase, kabèh pesawat, instrument lan meter, Perkakas bledosan-bukti, peralatan electrical bangunan, trafo daya, karo luwih saka 100 seri produk lan 20.000 specifications.Kangge, lapangan komersial uga kalebu real estate, investasi, energi, logistik, informasi lan industri liyane.

Apa We Duwe

CNC Electric duwe total aset kanthi luwih saka 5 milyar RMB, lan area tanduran udakara 0,25 yuta meter persegi, kanthi luwih saka 10,000 karyawan.CNC Electric saiki duwe sangang perusahaan induk, luwih saka 60 perusahaan anggota, 1.000 unit koperasi, 600 perusahaan dodolan domestik lan 9 distributor eksklusif kanggo pasar jaban rangkah.

CNC Electric wis entuk telung sertifikat sistem manajemen, kalebu ISO9001, ISO14001, OHSMS18001.Produk wis entuk sertifikat CCC, CE, CB SEMKO.Merek dagang "CNC" wis menangake "merek dagang terkenal Cina" pirang-pirang taun.CNC Electric uga wis menang akeh gelar liyane saka pakurmatan minangka "National Inspection-free Product", "China Quality Faith and Consumer Trust Unit", "Advanced Unit in the National Brand Name Service", "National Model Enterprise of Quality and Integrity", lsp.

CNC Electric attaches gedhe wigati kanggo R & D lan dandan.Pusat teknis provinsi wis disetel.CNC Eelctric bakal terus ngoptimalake lan nganyarke struktur industri kanthi pamikiran inovasi aktif babagan kerjasama lan pangembangan supaya bisa menehi solusi sakabèhé sing luwih sampurna.