• pro_banner

Sepuluh tren pangembangan piranti listrik voltase rendah

3.1 Integrasi Vertikal

Pembeli paling gedhe produk listrik voltase rendah yaiku pabrik peralatan lengkap voltase rendah.Pangguna penengah iki tuku komponen listrik voltase sithik, banjur ngumpulake piranti lengkap voltase rendah kayata panel distribusi daya, kothak distribusi daya, panel proteksi, lan panel kontrol, banjur adol menyang pangguna.Kanthi pangembangan integrasi vertikal saka manufaktur, manufaktur perantara lan manufaktur komponen terus nggabungake siji liyane: manufaktur tradisional sing mung ngasilake komponen uga wiwit ngasilake set lengkap peralatan, lan manufaktur perantara tradisional uga campur tangan ing produksi low- komponen electrical voltase liwat pitukon, joint ventures, etc.

3.2 Inisiatif Sabuk lan Dalan nyengkuyung globalisasi

Inti saka strategi "One Belt, One Road" negaraku yaiku kanggo ningkatake output kapasitas produksi lan output modal China.Mulane, minangka salah sawijining industri utama ing negaraku, kebijakan lan dhukungan finansial bakal mbantu negara-negara ing dalan kanggo nyepetake pambangunan jaringan listrik, lan ing wektu sing padha mbukak pasar sing amba kanggo ekspor peralatan listrik negaraku.Asia Kidul-Wétan, Asia Tengah lan Kidul, Asia Kulon, Afrika, Amerika Latin lan negara liyane relatif mundur ing construction daya.Kanthi pembangunan ekonomi negara lan konsumsi listrik mundhak, pembangunan jaringan listrik kudu dicepetake.Ing wektu sing padha, pangembangan perusahaan peralatan domestik ing negara kita mundur ing teknologi, gumantung banget marang impor, lan ora ana kecenderungan proteksionisme lokal.Mula, perusahaan China bakal nyepetake laju globalisasi kanthi njupuk kauntungan saka efek spillover saka Inisiatif Sabuk lan Jalan.Negara wis tansah ditempelake wigati gedhe kanggo ekspor saka kurang voltase electrical Perkakas, lan wis menehi support privasi lan kasurung, kayata rabat tax ekspor, istirahat hak impor lan ekspor, etc. Mulane, lingkungan privasi domestik kanggo ekspor saka produk listrik kurang voltase apik banget.

3.3 Transisi saka tekanan rendah menyang tekanan medium lan dhuwur

Ing 5 kanggo 10 taun, industri listrik kurang voltase bakal éling transformasi saka voltase kurang kanggo medium-dhuwur-voltase, produk analog kanggo produk digital, dodolan produk kanggo ngrampungake mranata proyèk, mid-low-end kanggo agêng-dhuwur. -mburi, lan Tambah gedhe ing konsentrasi.Kanthi nambah peralatan beban gedhe lan nambah konsumsi daya, kanggo nyuda mundhut garis, akeh negara kanthi kuat ningkatake voltase 660V ing pertambangan, petroleum, kimia lan industri liyane.Komisi Electrotechnical Internasional uga banget nyaranake 660V lan 1000V minangka voltase tujuan umum industri, lan 660V wis akeh digunakake ing industri pertambangan negaraku.Ing mangsa ngarep, peralatan listrik voltase rendah bakal nambah voltase sing dirating, saéngga ngganti "peralatan listrik tegangan menengah" asli.Rapat ing Mannheim, Jerman uga sarujuk kanggo ngunggahake tingkat voltase sithik dadi 2000V.

3.4 Maker-oriented, inovasi-driven

Perusahaan peralatan listrik voltase rendah domestik umume ora duwe kemampuan inovasi mandiri sing cukup lan ora duwe daya saing pasar dhuwur.Pangembangan peralatan listrik voltase kurang kudu dianggep saka perspektif pangembangan sistem, nanging uga saka solusi sakabèhé sistem, lan saka sistem kanggo kabeh distribusi daya, pangayoman, lan komponen kontrol, saka saiki kuwat kanggo saiki banget bisa. ditanggulangi.Generasi anyar peralatan listrik voltase rendah cerdas nduweni karakteristik kinerja dhuwur, multi-fungsi, ukuran cilik, linuwih dhuwur, perlindungan lingkungan ijo, irit energi lan irit materi.Antarane wong-wong mau, generasi anyar pemutus sirkuit universal, pemutus sirkuit kasus cetakan, lan pemutus sirkuit kanthi proteksi selektif nyedhiyakake basis kanggo sistem distribusi daya voltase rendah negaraku kanggo entuk jarak lengkap (kalebu sistem distribusi daya terminal) lan lengkap. pangayoman Milih, lan nyedhiyani basis kanggo nambah sistem distribusi daya kurang voltase.Keandalan sumber daya sistem penting banget, lan duwe prospek pangembangan sing wiyar banget ing pasar pertengahan nganti dhuwur [4].Kajaba iku, generasi anyar kontaktor, generasi anyar ATSE, generasi anyar SPD lan proyèk liyane uga aktif dikembangaké, nambah stamina kanggo mimpin industri kanggo aktif ningkataké inovasi sawijining ing industri lan akselerasi pembangunan saka kurang. - industri listrik voltase.

3.5 Digitalisasi, jaringan, intelijen, lan konektivitas

Aplikasi teknologi anyar wis nyuntikake vitalitas anyar menyang pangembangan produk listrik voltase rendah.Ing jaman nalika kabeh disambungake lan kabeh cerdas, bisa uga nyebabake "revolusi" anyar produk listrik voltase rendah.Perkakas listrik voltase sithik duwe peran utama ing revolusi iki, lan bakal dadi konektor kabeh, nyambungake kabeh pulo sing terpencil ing kabeh lan kabeh wong menyang ekosistem sing manunggal.Kanggo nyadari sambungan antarane peralatan listrik voltase rendah lan jaringan, telung skema umume diadopsi.Kapisan yaiku ngembangake piranti antarmuka anyar, sing disambungake ing antarane jaringan lan komponen listrik voltase rendah tradisional;kaloro yaiku kanggo nurunake utawa nambah fungsi antarmuka jaringan komputer ing produk tradisional;katelu iku kanggo langsung berkembang antarmuka komputer lan fungsi komunikasi saka peralatan electrical anyar.
3.6 Piranti listrik voltase rendah generasi kaping papat bakal dadi arus utama

Produk listrik voltase rendah generasi kaping papat ora mung menehi warisan karakteristik produk generasi katelu, nanging uga nambah karakteristik cerdas.Kajaba iku, dheweke uga duwe fitur sing luar biasa kayata kinerja dhuwur, multi-fungsi, miniaturisasi, linuwih, perlindungan lingkungan ijo, irit energi lan irit materi.Produk anyar mesthi bakal nyopir lan mimpin aplikasi lan pangembangan babak anyar teknologi lan produk ing industri listrik voltase rendah, lan uga bakal nyepetake nganyarke kabeh industri produk listrik voltase rendah.Nyatane, kompetisi ing pasar peralatan listrik voltase rendah ing omah lan ing luar negeri mesthi sengit.Ing pungkasan taun 1990-an, pangembangan lan promosi produk listrik voltase rendah generasi katelu ing negaraku bertepatan karo ngrampungake lan promosi produk listrik voltase rendah generasi katelu.Schneider, Siemens, ABB, GE, Mitsubishi, Moeller, Fuji lan manufaktur listrik voltase rendah manca liyane kanthi sukses ngluncurake produk generasi kaping papat.Produk duwe terobosan anyar ing indikator teknis lan ekonomi sing komprehensif, struktur produk lan pilihan materi, lan aplikasi teknologi anyar.Mula, nyepetake riset lan pangembangan lan promosi peralatan listrik voltase rendah generasi kaping papat ing negaraku bakal dadi fokus industri kanggo sawetara wektu ing mangsa ngarep.

3.7 Tren Pangembangan Teknologi lan Kinerja Produk

Saiki, produk listrik voltase rendah domestik berkembang ing arah kinerja dhuwur, linuwih, miniaturisasi, digitalisasi, modularisasi, kombinasi, elektronik, intelijen, komunikasi, lan generalisasi komponen.Ana akeh teknologi anyar sing mengaruhi pangembangan peralatan listrik voltase rendah, kayata teknologi desain modern, teknologi mikroelektronik, teknologi komputer, teknologi jaringan, teknologi komunikasi, teknologi cerdas, teknologi linuwih, teknologi pengujian, lan liya-liyane. fokus ing teknologi anyar pangayoman overcurrent.Iku dhasar bakal ngganti konsep pilihan mbobol sirkuit voltase kurang.Saiki, sanajan sistem distribusi daya voltase rendah ing negaraku lan peralatan listrik voltase sithik duwe proteksi selektif, proteksi selektif ora lengkap.Pemutus sirkuit voltase rendah generasi anyar ngusulake konsep proteksi selektif full-current lan full-range.

3.8 Reshuffle pasar

Produsen peralatan listrik voltase rendah sing ora duwe kemampuan kanggo nggawe inovasi, teknologi desain produk, kapasitas manufaktur lan peralatan bakal diilangi ing reshuffle industri.Enterprises karo generasi katelu lan kaping papat saka medium lan dhuwur-mburi produk listrik kurang voltase, karo kapabilitas inovasi dhewe lan peralatan Manufaktur majeng bakal luwih ngadeg metu ing kompetisi pasar.Perusahaan liyane bakal mbedakake dadi rong tingkat spesialisasi cilik lan generalisasi gedhe.Tilas dipanggonke minangka pangisi pasar lan bakal terus nggabungake pasar produk profesional;terakhir bakal terus kanggo nggedhekake pangsa pasar, nambah baris produk, lan usaha kanggo nyedhiyani pangguna karo layanan luwih lengkap.Sawetara manufaktur bakal metu saka industri lan mlebu industri liyane sing saiki luwih nguntungake.

3.9 Arah pangembangan standar piranti listrik voltase rendah

Kanthi nganyarke produk listrik voltase rendah, sistem standar bakal mboko sithik.Ing mangsa ngarep, pangembangan produk listrik voltase sithik bakal diwujudake utamane ing produk cerdas, kanthi antarmuka komunikasi, desain linuwih, lan penekanan babagan perlindungan lingkungan lan hemat energi.Selaras karo tren pangembangan, papat standar teknis kudu ditliti kanthi cepet: standar teknis sing bisa nutupi kinerja lengkap produk paling anyar, kalebu kinerja teknis, kinerja panggunaan, lan kinerja pangopènan;komunikasi produk lan kinerja produk lan syarat komunikasi.Interoperabilitas apik;ngramu standar reliabilitas lan metode uji kanggo produk sing gegandhengan kanggo nambah linuwih produk lan kualitas produk, lan nambah kemampuan kanggo saingan karo produk manca;ngrumusake seri standar desain kesadaran lingkungan lan standar efisiensi energi kanggo produk listrik voltase kurang, nuntun lan Standarisasi produksi lan Pabrik "peralatan listrik ijo" sing hemat energi lan ramah lingkungan [5].

3.10 Revolusi Ijo

Revolusi ijo saka karbon rendah, hemat energi, ngirit materi lan perlindungan lingkungan wis nduwe pengaruh gedhe ing jagad iki.Masalah keamanan ekologis global sing diwakili dening owah-owahan iklim saya tambah akeh, lan teknologi listrik voltase rendah lan teknologi hemat energi wis dadi wilayah persaingan teknologi sing paling panas lan panas.Kanggo pangguna biasa, saliyane kualitas lan rega peralatan listrik voltase rendah, luwih akeh perhatian marang kinerja produk hemat energi lan lingkungan.Kajaba iku, kanthi sah, negara kasebut uga nggawe syarat kanggo perlindungan lingkungan lan kinerja hemat energi produk listrik voltase rendah sing digunakake dening perusahaan lan pangguna bangunan industri.Iki minangka tren umum kanggo nggawe peralatan listrik sing ijo lan hemat energi kanthi daya saing inti lan nyedhiyakake solusi listrik sing luwih aman, cerdas lan ijo kanggo para pelanggan.Tekane saka revolusi ijo ndadekke loro tantangan lan kesempatan kanggo manufaktur ing industri electrical voltase kurang [5].


Wektu kirim: Apr-01-2022