• pro_banner

Transformasi industri peralatan listrik tegangan rendah

2.1 Transformasi Teknologi

2.1.1 Tambah R&D

Ana longkangan gedhe ing tingkat manufaktur antarane perusahaan lokal Cina lan perusahaan manca.Sajrone periode "Rencana Lima Taun Telulas", produk listrik voltase sithik ing negaraku bakal ngupayakake kualitas, linuwih produk, lan katon saka jaman kepungkur kanthi fokus ing output dhuwur.Nambah investasi ing riset lan pangembangan, kalebu peralatan, desain, bahan, pangolahan, lan sapiturute, kanggo nyepetake jurang karo perusahaan manca;nyengkuyung perusahaan kanggo nindakake transformasi teknologi ing wektu sing padha, sing dadi inti utama pangembangan perusahaan;nyepetake peralatan produksi khusus kanggo peralatan listrik voltase rendah, peralatan uji coba lan kacepetan riset lan pangembangan teknologi deteksi online otomatis;nambah transformasi teknis industri listrik voltase rendah, lan ningkatake ijol-ijolan teknis karo mitra manca.

2.1.2 Ngapikake sistem standar industri

Perusahaan peralatan listrik negaraku kudu ngetrapake standar sing cocog kanthi cepet, lan tansah menehi perhatian marang tren standar internasional.Wiwit wiwitan desain produk, riset lan pangembangan produk anyar kudu nimbang pilihan bahan lan proses manufaktur sing cocog karo standar internasional, supaya produk listrik voltase sithik negaraku bisa berkembang dadi "ijo, ramah lingkungan, murah. -karbon" produk listrik.Ningkatake manajemen kualitas kabeh sistem, saka karyawan nganti standar link, kanggo njamin peningkatan kualitas sakabehe.Proses produksi produk nindakake kontrol linuwih (sangat nyengkuyung piranti tes online), inspeksi pabrik linuwih, lan sapiturute, kanthi penekanan khusus babagan linuwih piranti elektronik lan syarat kompatibilitas elektromagnetik [1][2].

2.2 Transformasi Produk

2.2.1 Pangaturan struktur produk

Miturut tren kabijakan nasional, struktur produk listrik voltase rendah kudu diatur maneh ing mangsa ngarep.Sajrone periode "Rencana Lima Taun Telulas", UHV, kothak cerdas, Internet + daya, Internet energi global, lan Made in China 2025 kanthi cepet bakal nambah permintaan ing pasar pertengahan nganti dhuwur.Pangembangan energi anyar kanthi cepet menehi kesempatan pangembangan kanggo ekstensi industri.Bidang produk saka industri listrik voltase kurang bisa ditambahi kanggo inverter daya fotovoltaik, kontrol energi anyar lan sistem pangayoman, sumber daya mbagekke, peralatan panyimpenan energi, DC ngoper peralatan electrical lan kothak liyane.Lan bisa menehi solusi sakabèhé.Lapangan iki minangka titik pertumbuhan ekonomi penting anyar kanggo industri peralatan listrik voltase rendah.

2.2.2 Nganyari produk

industri listrik kurang voltase negara saya bakal luwih berkembang menyang Intelligence, modularization lan komunikasi, lan distribusi daya kurang voltase lan sistem kontrol bakal mboko sithik berkembang menyang jaringan cerdas.Saiki, produk generasi anyar isih ana ing tahap awal kelainan, lan alasan utama yaiku: ora ana konsensus babagan fungsi lan standar produk, cara komunikasi relatif prasaja, lan protokol transmisi data. antarane produk beda ora kompatibel;pemutus sirkuit voltase kurang, kontaktor , Protektor saiki sisa lan produk liyane ora nyedhiyakake kahanan operasi, data operasi, pangaturan parameter lan antarmuka liyane kanggo perusahaan sumber daya utawa pangguna voltase rendah, lan angel entuk pemantauan terpusat;produk nggabungake mikroprosesor lan konverter A/D., memori lan jinis chip liyane, pangguna duwe keraguan babagan adaptasi operasional lan linuwih ing kahanan lingkungan sing relatif atos kayata suhu, asor, lan overvoltage, lan penak pangopènan uga kudu ditingkatake.

2.2.3 Intelligence minangka raja ing mangsa ngarep

Intelijen, jaringan, lan digitalisasi peralatan listrik voltase rendah minangka arah pangembangan ing mangsa ngarep, nanging syarat sing luwih dhuwur uga ditrapake kanggo integrasi sistem lan solusi sakabèhé saka peralatan listrik voltase rendah.Intelligentisasi peralatan listrik voltase rendah mbutuhake aplikasi teknologi lan peralatan manufaktur cerdas, lan nggawe jalur produksi otomatis kanggo komponen utama, garis uji otomatis kanggo peralatan listrik voltase rendah, lan garis peralatan otomatis kanggo peralatan listrik voltase rendah.Pemutus sirkuit universal sing cerdas, kontaktor AC hemat energi sing cerdas, pemutus sirkuit kasus cetakan sing cerdas, pemutus sirkuit kluwarga proteksi selektif, saklar transfer otomatis, kontrol cerdas terintegrasi lan peralatan proteksi kanggo generasi anyar sistem distribusi daya kinerja dhuwur, Dobel -Teknologi kunci konverter tenaga angin sing dipakani, SPD, peralatan pangguna pungkasan kothak cerdas lan teknologi liyane bakal entuk dhukungan sing kuat saka pamrentah lan pasar, supaya industri voltase sithik negaraku bisa selaras karo teknologi terkemuka internasional sanalika bisa. [3].

2.3 Transformasi Pasar

2.3.1 imbuhan struktural industri

Perusahaan skala gedhe kanthi kekuwatan sing kuat kudu ngupayakake supaya bisa berkembang dadi perusahaan klompok lengkap sing ndhukung tenaga listrik.Perusahaan kanthi kekuwatan lan kahanan sing apik kudu ngembangake lan nambah produk utama, nambah model lan spesifikasi, lan dadi perusahaan khusus peralatan listrik voltase rendah kanthi macem-macem jinis sing lengkap.Perusahaan cilik lan medium kanthi keahlian produksi tartamtu bisa berkembang dadi perusahaan produksi khusus peralatan listrik voltase rendah utawa perusahaan produksi khusus aksesoris listrik lan peralatan pendukung kanthi macem-macem target.Umume UKM kudu nimbang penyesuaian struktural lan reorganisasi aset.

2.3.2 Kebijakan ngiringake

Negara bakal nambah kabijakan lan sistem hukum, nggedhekake saluran pendanaan lan sistem jaminan kredit kanggo perusahaan, nambah dhukungan fiskal lan finansial, lan nyuda pajak ing perusahaan.Nyengkuyung sistem sing cocog kanggo unit pemerintah kanggo tuku lan ndhukung perusahaan sing berkualitas.Nguatake perlindungan perusahaan, supaya bisa nyepetake kemajuan teknologi perusahaan, nyetel struktur lan ndhukung perusahaan kasebut kanggo mbukak pasar.

2.3.3 "Internet +" strategi

Miturut konteks sing didhukung dening Premier Li, supaya akeh perusahaan listrik voltase sithik sinau model bisnis BAT lan dadi pemasok listrik voltase rendah.Amarga bisa ngasilake perusahaan kaya Chint lan Delixi kanthi basis bengkel kulawarga ing Yueqing, Wenzhou, mesthi bakal ana seri perusahaan sing metu kanthi bantuan hardware + software + layanan + model lan strategi e-commerce.

2.3.4 Desain-Brand-Nilai

Ing industri listrik voltase rendah sing saya kompetitif, jalur evolusi "nambah merek kanthi desain lan nyingkirake desain sing murah" dadi saya tambah akeh.Lan sawetara perusahaan sing maju kanthi wani njupuk langkah sing kuat kanggo nambah daya saing merek lan produk kanthi lengkap liwat kerjasama karo perusahaan desain sing kondhang.Saiki, desain struktural peralatan listrik voltase rendah digunakake ing modularisasi, kombinasi, modularisasi lan generalisasi komponen.Universalisasi bagean kanthi rating sing beda utawa macem-macem jinis peralatan listrik bakal nyuda biaya pangembangan lan produksi produk kanggo manufaktur;iku uga trep kanggo pangguna kanggo njaga lan nyuda persediaan bagean.

2.3.5 Nguatake ekspor lan nggawe model pangembangan sing bentuke dumbbell

Pangembangan merek mid-to-high-end lan bisnis jaban rangkah, nggawe pijakan sing kuat ing pasar jaban rangkah lan nggawe terobosan, mbentuk negara pangembangan sing bentuke dumbbell, kudu dadi sarana penting kanggo pertumbuhan industri ing mangsa ngarep.Kanthi globalisasi pasar, penetrasi bebarengan perusahaan multinasional lan perusahaan domestik wis dadi gaya sing ora bisa dihindari ing pangembangan industri listrik voltase rendah.Penetrasi iki kalebu ora mung penetrasi produk dhuwur saka perusahaan domestik menyang pasar manca, nanging uga penetrasi produk perusahaan multinasional menyang pasar pertengahan lan murah domestik.Pamrentah negara lan lokal kudu aktif nyengkuyung perusahaan lan klompok industri kanggo ngluwihi rantai nilai industri, ndhukung perusahaan listrik voltase rendah kanggo berkembang ing arah "spesialisasi, panyulingan, lan spesialisasi", lan mbentuk sawetara rantai industri dhewe. ciri lan sorotan, saéngga nyopir nganyarke industri.


Wektu kirim: Apr-01-2022